DJD Administraties 

Boekhouden en Belastingen

Over mij:

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare belastingconsulente die u persoonlijk verder helpt met de aangifte van uw belasting? Dan bent u bij DJD administraties aan het juiste adres.

De letters DJD refereren aan mijn naam D. J. Kruijswijk-Dijkstra. Noemt u mij gerust Daniëla, want fiscale zaken zijn wat mij betreft al koel en zakelijk genoeg.


Juist om die reden ben ik DJD administraties gestart. Ik merk om mij heen dat veel mensen moeite hebben met het op een juiste manier invullen van de belastingaangifte. De instructies van de Belastingdienst zijn vaak niet duidelijk en het feit dat er regelmatig regels worden veranderd maakt het uiteraard niet makkelijker.
Voor mensen die dit minder goed kunnen volgen, is dit erg lastig. Zij zien het doen van de  belastingaangifte dan ook als zéér grote uitdaging.

Vooral oudere mensen hebben hier veel last van. Ik merk dit regelmatig doordat ik als vrijwilliger actief ben als belastinginvulhulp bij de ANBO. Naast de ouderen zijn ook veel jongeren die problemen hebben met de belastingaangifte en géén hulp hiervoor tot hun beschikking hebben.
Zij vinden het niet prettig om zich aan te melden bij een groot accountantskantoor waar ze één van velen zijn en als "nummer" worden behandeld.

Met DJD administraties wil ik het verschil maken. Als gediplomeerd belastingconsulente sta ik klaar om particulieren te helpen met hun belastingaangifte. U kunt bij mij rekenen op een zeer klantgerichte benadering en persoonlijk advies omdat mensen immers geen nummers zijn en nooit zullen worden, ook al moet u zich bij de Fiscus wél identificeren met nummers.

Ik maak uw belastingaangifte veel minder belastend! 


 

 

.

 


 


 


 


 


 

E-mailen
Bellen
Map
Info