DJD Administraties 

Boekhouden en Belastingen

Inkomstenbelasting Particulieren

Heeft u hulp nodig bij het indienen van uw aangifte inkomstenbelasting 2023? Daniëla zit voor u  klaar! Als gediplomeerde belastingconsulente kan ik u uitstekend helpen.
Ik zorg ervoor dat uw belastingaangifte op een correcte wijze wordt ingevuld en op tijd wordt 
ingediend. U heeft er geen omkijken meer naar! Ik zal u de weg wijzen door de ingewikkelde route
langs fiscale regels en uitzonderingen en u volledig hierin ontzorgen.


Werkwijze van DJD Administraties voor particulieren

Voordat u de aangifte door mij laat verzorgen, is het belangrijk dat u alle financiële stukken verzamelt en naar mij toestuurt. Dit kan uiteraard volledig digitaal. U kunt de stukken eenvoudig scannen en naar mij mailen.

Heeft u niet de beschikking over de mogelijkheden om de stukken digitaal naar mij door te zetten? Dan kunt u dit natuurlijk ook via de gewone post doen, maar het is in dat geval wél belangrijk dat u kopieën stuurt en niet de originele stukken.

Weet u niet zeker welke stukken u nodig heeft voor de belastingaangifte 2023? Maak dan gerust gebruik van de handige checklist die u elders op deze website aantreft. Op het moment dat u deze lijst uitprint, kunt u eenvoudig afvinken welke stukken u klaar heeft liggen en ziet  u in één makkelijk overzicht welke papieren u nog moet verzamelen. Uiteraard kunt u contact met mij opnemen als u vragen hierover heeft.

Belastingaangifte 2023 laten indienen

Na het toesturen van de stukken zal ik de belastingaangifte 2023 voor u in orde maken. Voordat ik de belastingaangifte indien, volgt er nog een contactmoment om de aangifte te bespreken. Hierdoor bent u precies op de hoogte wat er in de aangifte staat.

Daarnaast kan dit contactmoment gerust gezien worden als wederzijdse controlemiddel. Het geeft mij immers de gelegenheid om door te vragen en na te gaan of er géén posten vergeten zijn. Dit is uiteraard achteraf wel te herstellen maar het is uiteraard efficiënter om de belastingaangifte 2023 direct goed te doen.

Als u het mee eens bent met de manier waarop de belastingaangifte 2023 is ingevuld en u heeft er géén vragen meer over, zal ik deze indienen aan de Belastingdienst. Na het indienen van de belastingaangifte 2023 zorg ik er uiteraard voor dat u zelf ook het overzicht van de aangifte in uw bezit krijgt. Ook voor andere fiscale zaken kunt u mij gerust benaderen. Hiervoor hanteer ik een vergelijkbare werkwijze.

Persoonlijk advies en vragen over belastingaangiftes en ander financiële zaken

Vanzelfsprekend heeft u gedurende het gehele proces mogelijkheden om vragen te stellen. Als u contact opneemt met DJD Administraties, krijgt u mij direct aan de telefoon en zal ik u  persoonlijk helpen. Op het moment dat u mij niet te pakken krijgt, kunt u het beste een mail sturen naar info@djdadministraties.nl. Ik neem dan uiteraard zo snel mogelijk contact met u op.

Belastingadvies op locatie in Amsterdam, Diemen, Duivendrecht, Weesp, Amstelveen en Zaanstad

Het is voor mij ook géén probleem om de belastingaangifte  op locatie te verzorgen. U kunt mij benaderen voor huisbezoeken in Amsterdam en wijde omgeving waarbij u kunt denken aan plaatsen als Diemen, Duivendrecht, Weesp, Amstelveen en Zaanstad. Voor volledig digitale aangiftes is er uiteraard géén regiobeperking.


E-mailen
Bellen
Map
Info